catsitter

Micky in mijn oude tuin

Vriendin M. belde gisteren op: haar 3 katten waren alle 3 naar de da geweest. De 2 mannen, Micky en Mr. B waren beide onder narcose geweest voor grote tandarts controle met kiezen en tanden trekken. De dame, Lady, was alleen ge-ent.

M. was zelf op haar werk en mocht niet eerder naar huis. Of ik haar moeder wilde aflossen om de beestjes in de gaten te houden tot ze thuis kwam? Tuurlijk! Bij aankomst lag Mick-Mick heerlijk op een groot kussen en zoals gewoonlijk viel hij me meteen aan (niet erg, hij vindt me gewoon heel erg leuk). Toen wist ik meteen dat het al veel beter met hem ging!

Mr. B was wat slomer en liep nog een beetje te waggelen. Maar ook hij werd al wakkerder en alerter. De da assistente had gezegd dat de katten niet op de grond mochten liggen, dat is te koud. Mr. B lag alleen maar languit op de grond te dweilen en wilde niet op de bank liggen. Vervolgens heb ik hem maar toegedekt met een deken, was hij toch lekker warm. En zo heb ik heerlijk op de bank gecatsit, ondertussen alle wijven-series op Net 5 (jahaa dinsdagavond!) zitten kijken. Niks mis mee.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *