cupido de logé

Staatsieportret van Cupido

We wonen even met drie katten: Cupido is komen logeren. Cupido, of Cupi, of pupertje, is de nestor van het stel. Hij is nu 14 en hij is al vaker komen logeren. Of onze katten bij hem thuis, wat ook altijd feest geeft. De eerste dag was het flink blazen en grommen (vooral Yoshi ontpopte zich tot een tijger) maar nu ligt het stel redelijk rustig en dicht bij elkaar te slapen. Zijn baasje en vrouwtje zijn even met vakantie en dus komt Cuup bij ons vakantie vieren.

Lekker slapen op de bank. Hee, deze heb ik thuis ook!

Cupi was jaren geleden een saggerijnige kat met een ellenlange gebruiksaanwijzing. Wat bleek: hij had al jaren last van rottende tanden. Bij een tandarts bezoek is het hele rottende zwikkie getrokken en toen werd Cuup een vreselijk gezellige kletsdoos. Het arme kind heeft jarenlang tand- en kiespijn gehad!

Snoetje van deze oude sok

Na zijn tandarts bezoek werd het een heel lieve en speelse kat. Hij is dol op rennen, spelen en je uitdagen om vooral met de speeldgoed muis te gooien. Het liefst kruipt hij bij je onder het dekbed en gaat heel hard knorrend tegen je aanliggen. Wat altijd voor flinke territorium driften zorgt als Yoshi al onder het dekbed ligt of op mijn hoofdkussen. Het is een gezellige kudde zo. En het huis is alweer flink harig, want dat kan Cupi heel goed: verharen 🙂

2 thoughts on “cupido de logé

 1. Een bliksembezoek aan huis.
  We missen ons poezenbeest best wel, het is toch erg stil in huis ondanks dat we een ander monster hebben. Het best is erg leeg en we missen de knuffels van hem.
  Maar Cupi heeft lekker vakantie en kan hard hollen!
  Fijn om te lezen dat het allemaal goed gaat en dat er geen ruzie is.
  Tot gauw!

 2. Uit nostalgie weer even naar zijn foto kijken.
  Ik mis hem echt nog steeds.
  In huis hebben we het nog vaak over hem. Lars zegt ook altijd dat we met zijn vieren zijn, Cupi is een sterretje maar hoort en nog steeds gewoon bij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *