even naar de da

Echt, het werkt!Altijd een feestje: even naar de DA om lekkere cremetjes te halen, dure potjes Biotherm enzo tegen het verval. Sta je bij de kassa en dan hoor je het bedrag maar ach, de pinpas is geduldig. En het werkt echt!

De DA was helaas de da als in dierenarts, niet de fijne smeerselwinkel, maar mijn reactie bij de pin was hetzelfde 🙂

Bowser was al een paar weken niet in zijn hum: overgeven, niet willen eten, slecht springen en ook niet ballen met de bal. Mm, Bowser eet altijd, dat is raar. Afgelopen maandag at hij helemaal niet, terwijl ik hem wel zijn dosis insuline had gegeven. Dan ga je niet lekker weg van huis, want een suikerkat moet altijd eten als hij insuline heeft gehad. Het gevaar van een hypo ligt dan op de loer. 

Vandaag maar even naar de da gegaan voor een grote check. Lichamelijk onderzoek, bloedonderzoek naar de functie van lever en nieren en ook nog even prikken in een vetbult op zijn borst. Bowser was het er uiteraard niet mee eens maar assistente Ivonne kent mijn pappenheimer al langer en wist hem met handdoek, grote handschoenen en een kapje netjes vast te houden. Alle uitslagen verder ok, het is niet duidelijk waarom meneer niet in zijn hum is.

Meteen bij het afrekenen een nieuwe voorraad insuline (2x), spuiten (4 zakjes x10) en het speciale dieetvoer meegenomen. Niet schrikken: dat kost dus alles bij elkaar 226,07 euri…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *