water fontein (2)

Al eerder schreef ik over de water fontein met echt stomend water, schijnen katten helemaal leuk te vinden. Ik kreeg een tip over een andere fontein: de Drinkwell Platinum.
drinkwell_platinum_drinking.jpg
Deze heeft echt stromend water wat naar beneden valt, in tegenstelling tot degene die ik had gevonden. Met waterfilter voor schoon water, een pompje om het water te circuleren en bijna stil! Dat lijkt me wel handig, bijna stil, want van het geluid van stromend water zou ik de hele tijd moeten pissen denk ik.

De volgende keer dat ik naar mijn favoriete dierenwinkel op de Maasstraat ga, zal ik eens informeren of Saskia eraan kan komen.

Dat zou wel betekenen dat ik na, ik weet niet hoeveel jaar, afscheid zou moeten nemen van het huidige blauwe drinkbakje. En dat is nog de etensbak van onze hond van vroeger, Blacky. Ik was niet echt een kattenmens maar meer op honden. Totdat ik mijn Lief leerde kennen, hij had Bowser en Koopa. Zij waren toen net kitten af en ik was meteen verkocht.
drinkbak.jpg
De hondenbak van Blacky heb ik altijd bewaard, daar kon ik geen afscheid van nemen. Ik denk op deze manier nog bijna dagelijks aan dat zwarte monster. Als ontbijt kreeg hij een bruine boterham met leverworst, netjes in kleine stukjes gesneden. Dat was natuurlijk een ontbijt om je bak uitgebreid bij schoon te likken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *