personeelsdag


Vandaag reizen T. en ik af naar Limburg voor de personeelsdag van personeel met een kat met suikerziekte. Het initiatief komt van het Suikerkatten forum.
Er is geen betere site bomvol informatie over katten met diabetes te vinden. Eigenlijk iedereen die erop zit is binnen no time een expert op het gebied van suikerziekte bij katten dankzij veel informatie, spuitschema’s, curves, meetschema’s, bijwerkingen, hypo of hyper, Caninsulin of Lantus, oppas bij vakantie en ga zo maar door. Ik kan wel zeggen dat Bowser en ik dankzij het forum zo ver gekomen zijn. Voor advies bij rare metingen, noodsituaties, er was altijd wel iemand online voor hulp en meedenken.
De meiden (bijna geen mannen maar ze zijn er wel!) die erop zitten heb ik nog nooit gezien, we kennen elkaars lief en poezenleed eigenlijk alleen van het forum. Er zijn wel een paar bijeenkomsten geweest tussen Amsterdamse suikerkatten eigenaren, daar ken ik T. met suikerkat Sam van, maar alle andere personeelsdagen kon ik nooit. En vandaag is het dan zover.
Ook al is Bowser er niet meer, ik mag toch komen en ik kijk er enorm naar uit! Wel op tijd thuis zijn want vanaf vanavond pas ik weer op buurpoezel Isolde, inderdaad, ook een suikerpoezel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *